O nama

Naša misija je osvijestiti ljude o važnosti tjelovježbe i zdravog načina života te im pružiti profesionalnu podku u ostvarenju tog cilja.

Amazona Fitness Club

Amazona Fitness Club Špansko nalazi se u srcu kvarta na Trgu Ivana Kukuljevića

Šarmantni prostor Vam nudi grupno vježbanje u dvije dvorane te individualan i poluindividualan rad u manjoj dvorani.

Amazona Fitness Club Jarun nalazi se na Horvaćanskoj cesti 146A

Moderan i urban prostor za grupno vježbanje u jednoj dvorani.

Upoznajte Amazona Fitness Club team!

Naše trenerice i treneri su prvenstveno selekcija osoba koje uživaju u svom poslu te također tim obrazovanih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s rekreativcima i sportašima.

O nama
Marina
Voditelj i trener

Magistra kineziologije sa specijalizacijom u području fitnesa i dugogodišnjim iskustvom u radu s rekreativcima i sportašima. Pilates i aerobik instruktor.

O nama
Tamara
Trener

Znanje i vještine za instruktora grupnih i individualnih treninga stekla je na Fitness učilištu. Osim kao fitness trenerica, Tamara je zaposlena i kao fizioterapeut u jednoj gradskoj bolnici.

O nama
Mirna
Trener

Magistra kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u vođenju grupnih fitness programa. Osim kao trenerica, Mirna radi kao organizatorica na Fitness učilištu.

O nama
Dašenka
Trener

Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu. Ima dugogodišnje iskustvo u vođenju individualnih i grupnih programa vježbanja s odraslima i djecom. Trenutno pohađa tečaj DNS-a, sustava vježbi usmjerenih na rehabilitaciju

O nama
Domagoj
Yoga instruktor

Završio tečaj za instruktora joge u Pink Elephant Yoga Institutu. Podučava  razne stilove s fokusom na odnos pokreta tijela i daha u prostoru. Bavi se TOK SEN, Chi Nei i tajlandskim masažama.

O nama
Vanja
Zumba instruktor

Licencirana je Zumba instruktorica. Svestrana Vanja, inače diplomirani psiholog, također je i pjevačica u rock bendu, te uz stalni posao stigne i volontirati.

O nama
Marina
Trener

Marina je magistra komunikacije, a zbog ljubavi prema fitnessu odlučila je završiti Fitness učilište gdje je stekla znanje i vještine za instruktora grupnih fitness programa uz glazbu.

Kontaktirajte nas!

info@amazona-fitness.com
+38598232371