O nama

Naša misija je osvijestiti ljude o važnosti tjelovježbe i zdravog načina života te im pružiti profesionalnu podku u ostvarenju tog cilja.

Amazona Fitness Club

Amazona Fitness Club nalazi se u srcu Španskog na Trgu Ivana Kukuljevića na broju 14

Šarmantni prostor Vam nudi grupno vježbanje u dvije dvorane te individualan i poluindividualan rad u manjoj dvorani.

Upoznajte Amazona Fitness Club team!

Naše trenerice i treneri su prvenstveno selekcija osoba koje uživaju u svom poslu te također tim obrazovanih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s rekreativcima i sportašima.

O nama
Marina
Voditelj i trener

Magistra kineziologije sa specijalizacijom u području fitnesa i dugogodišnjim iskustvom u radu s rekreativcima i sportašima. Pilates i aerobik instruktor.

O nama
Tamara
Trener

Znanje i vještine za instruktora grupnih i individualnih treninga stekla je na Fitness učilištu. Studentica je treće godine na Zdravstvenom veleučilištu gdje se školuje za fizioterapeuta.

O nama
Jasmina
Trener

Magistra kineziologije, trenutno na postdiplomskom doktorskom studiju na Kineziološkom fakultetu. Trenerica je sinkroniziranog plivanja, učiteljica skijanja i licencirani spasilac na otvorenim vodama. Također je i fitness instruktor grupnih programa

O nama
Dašenka
Trener

Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu. Ima dugogodišnje iskustvo u vođenju individualnih i grupnih programa vježbanja s odraslima i djecom. Trenutno pohađa tečaj DNS-a, sustava vježbi usmjerenih na rehabilitaciju

O nama
Domagoj
Yoga instruktor

Završio tečaj za instruktora joge u Pink Elephant Yoga Institutu. Podučava  razne stilove s fokusom na odnos pokreta tijela i daha u prostoru. Bavi se TOK SEN, Chi Nei i tajlandskim masažama.

O nama
Vanja
Zumba instruktor

Licencirana je Zumba instruktorica. Svestrana Vanja, uz to što je trenerica, je i studentica psihologije, pjevačica u rock bendu, a stigne i raditi i volontirati.

Kontaktirajte nas!

info@amazona-fitness.com
+38598232371