Pravilnik o članstvu

1. OPĆA PRAVILA O ČLANSTVU

1.1. Članom Amazona Fitness Club-a se smatra svaka odrasla osoba te svaka maloljetna osoba (djevojčice s navršenih 15, a dječaci s navršenih 16 godina života) sa ispunjenim obrascem roditeljske suglasnosti koja ima kreiran profil na našoj web stranici www.amazona-fitness.com.

1.2. U svrhu članstva potrebno je navesti osobne podatke kako je opisano u politici privatnosti i korištenju kolačića.

1.3. Svaki član je dužan prilikom vježbanja imati čistu odjeću i obuću, koristiti higijenski ručnik, te pospremati rekvizite nakon
upotrebe.

1.4. Svaki član dužan je odnositi se s poštovanjem prema osoblju, inventaru i ostalim članovima Amazona Fitness Club-a.

1.5. Sve eventualne tehničke probleme vezane za Vaš profil na web stranici i sustav rezervacija treninga i članarina dužni ste na vrijeme prijaviti na info@amazona-fitness.com.

2. ČLANARINE I PAKETI TOKENA

2.1. Članarine i paketi Tokena plaćaju se unaprijed. Platiti možete preko internet stranice na stranici online prodaje te osobno na recepciji kluba gotovinom ili bankovnim karticama.

2.2. Nakon uplate Vaša će članarina ili paket Tokena biti dodana na Vaš korisnički račun na web stranici www.amazona-fitness.com.

2.3. Trajanje članarina i paketa opisano je na stranici cjenik.

2.4. Svaka članarina/paket tokena vezan je za jedan profil, odnosno jednu osobu. Prenošenje članarine ili tokena na drugu osobu nije moguće niti u jednoj situaciji.

3. REZERVACIJE MJESTA NA TRENINGU

3.1. Svaki je član dužan napraviti rezervaciju mjesta za trening na kojeg će doći preko rasporeda treninga.

3.2. Za rezervaciju jednog treninga potrebno je potrošiti jedan Token. (Pravilo ne vrijedi za Multisport kosnike i osobe s unlimited članarinama)

3.3. Rezervaciju je moguće otkazati najkasnije 3 sata prije početka termina treninga. Ukoliko član ima poteškoća s otkazivanjem rezervacije dužan je prijaviti problem najkasnije 3 sata prije termina treninga na info@amazona-fitness.com.

3.4. Ukoliko korisnik otkaže rezervaciju prekasno ili ne otkaže, a ne dođe na trening, primjenjivat će se sljedeća pravila:

  • Ukoliko član ima aktivan paket 5, 10, 30, 50 ili 100 Tokena, bit će mu oduzet 1 Token.
  • Ukoliko član ima aktivnu Unlimited članarinu, članarina će mu biti skraćena za 2 dana.
  • Ukoliko je član Multisport Korisnik bit će mu poništen paket za Multisport korisnike te neće moći više raditi rezervacije za treninge.

4. LISTE ČEKANJA

4.1. Ukoliko su na treningu sva mjesta popunjena svaki se korisnik može dodati na listu čekanja te si na taj način osigurati mjesto ukoliko netko drugi otkaže.

4.2. Lista čekanja funkcionira na principu rednog broja prijave što znači da će korisnik koji se prvi dodao na listu čekanja prvi dobiti mjesto ukoliko se oslobodi.

4.3. Korisnicima koji koriste Tokene za rezervaciju za dodavanje na listu čekanja bit će oduzet jedan Token. Ukoliko korisnik ne uspije dobiti mjesto na treningu, a dodao se na listu čekanja, Token će mu biti vraćen naknadno i to nakon termina treninga.

4.4. Ukoliko korisnik nije u mogućnosti doći na trening, a dodao se na listu čekanja, dužan je maknuti svoje ime s liste čekanja najkasnije 3 sata prije početka treninga.

4.5. Ukoliko se korisnik nije maknuo s liste čekanja a oslobodilo se mjesto na treningu 1-3 sata prije početka treninga, a ne dođe na trening ili otkaže rezervaciju tom će korisniku biti oduzet jedan Token ili će mu biti skraćena članarina.

4.6. Ukoliko korisnik na listi čekanja dobije mjesto na treningu 1 sat ili manje prije početka treninga, a ne dođe na trening Token će mu biti vraćen ili mu članarina neće biti skraćena.