Korisnička pomoć

Pitanja vezana za članstvo

Želim rezervirati mjesto na treningu, međutim piše da se upišem na listu čekanja. Što to znači?

To znači da su trenutno sva mjesta na treningu popunjena, međutim, pošto se u prosjeku otkaže 20-50% rezervacija, u većini slučajeva sve osobe na listi čekanja dobiju mjesto na treningu. S puno pažnje pratimo popunjenosti termina te prema tome širimo ili smanjujemo ponudu termina u tjednom rasporedu s ciljem da broj osoba na treningu bude optimalan, te da svi članovi dobiju mjesto na željenom treningu. Osoba koja je na listi čekanja automatski će, prema redoslijedu dodavanja na listu, dobiti mjesto na treningu kad druga osoba trening otkaže, te će potvrdu o rezervaciji dobiti putem elektroničke pošte.

 

Imam rezervaciju za trening, međutim ipak ne mogu doći. Mogu li otkazati rezervaciju?

Rezervacije se mogu otkazivati do najkasnije 3 sata prije početka treninga preko stranice rasporeda treninga ili preko stranice “moje rezervacije”.

 

Uplatio/uplatila sam članarinu, ali sam iz xy razloga spriječen/spriječena dolaziti. Mogu li upisati pauzu?

Pauzu imate pravo upisati ukoliko imate uplaćenu polugodišnju ili godišnju unlimited članarinu koje nisu kupljene na popustu. Pakete treninga ili unlimited mjesečnu članarinu nije moguće pauzirati. Pravila o trajanju i korištenju pauza opisana su u našem pravilniku.

Pitanja vezana za korisnički račun

Napravio/napravila sam profil, međutim ne mogu se prijaviti. U čemu je problem?

Najčešći problem s prijavom u korisnički račun su krivo upisani podaci za prijavu. Prijaviti se u korisnički račun moguće je samo s točno upisanim korisničkim imenom ili adresom elektroničke pošte i lozinkom. Provjerite jesu li Vaši podaci za prijavu točno upisani.

***BITNA NAPOMENA: KORISNIČKO IME I ADRESA ELEKTRONIČKE POŠTE NE SADRŽAVAJU RAZMAK!!!

Ako ste zaboravili lozinku pritisnite ovdje.

 

Napravio/napravila sam profil, međutim nisam dobio/dobila promotivni token za rezervaciju probnog treninga. U čemu je problem?

Ponekad je potrebno ponovo se prijaviti u korisnički račun kako bi promotivni token bio aktiviran.

 

Korisnik sam Multisport kartice. Napravio/napravila sam profil i ispunio/ispunila formular za aktivaciju Multisport paketa, međutim paket mi nije aktiviran. U čemu je problem?

Multisport paket se ne aktivira automatski. Svaki poslani zahtjev prije aktivacije mora se odobriti. Čim Vam paket bude aktiviran, obavijest o tome bit će poslana putem elektroničke pošte.

Ukoliko niste pronašli traženi odgovor obratite nam se na info@amazona-fitness.com ili na +38598232371