Individualni satovi

Individualni treninzi naša su najbolja ponuda

Skupa s trenerom ćete odrediti cilj programa treninga te ćete uz izvrstan plan treninga putovati prema postavljenom cilju. Naši su treneri visokoškolovani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u provođenju trenažnih transformacijskih programa s rekreativcima i sportašima.
Provjerite dostupnost trenera putem aplikacije ili nam se obratite na info@amazona-fitness.com

Tko su naši treneri?

powered by Glofox

Što kažu klijenti?

 • Individualni satovi

  Uz mentorstvo moje trenerice po prvi put u svojem životu upoznajem sposobnosti i granice svojeg tijela na način koji je meni potpuno prilagođen, mojoj osobnosti primjeren i s mojim životnim ritmom usklađen.

  Jasminka, psihologinja
 • Individualni satovi

  Kao bivši profesionalni sportaš naviknut sam na kontinuitet i ozbiljan pristup treningu. Sada, kad je moja sportska karijera iza mene i puno vremena provodim na poslu, sam sretan što sam u mogućnosti i dalje redovito trenirati i biti u odličnoj formi zahvaljujući znanju, prilagodljivosti i upornosti moje trenerice.

  Damjan, ravnatelj privatne poliklinike
 • Individualni satovi

  U radu privatnim trenerom je skroz druga razina motivacije i opterećenja na treninzima koje sama nikad nisam mogla postići. Rezultati koje sada dobivam su nemjerljivi s onima koje sam imala kad sam trenirala sama.

  Irena, inženjerka računarstva

Rezervirati termin treninga možete i mailom ili telefonski

+38598232371

info@amazona-fitness.com